Välkommen!

Förberedelserna för FAD 2016 spurtar nu in på finalen!

Nu är nedräkningen till Sveriges äldsta och största årligen återkommande geocachingevent – FAD 2016 – nere på ensiffriga tal! Den 5 november i Campushallen, Linköping (Johannes Magnus väg) smäller det!

FAD 2016 i Linköping blir det fjortonde i ordningen sedan starten. Det första FAD-eventet hölls 2003 och sedan dess har det fortsatt och blivit större för varje år. De första 10 åren hölls FAD i västra Sverige men 2013 var det Södertäljes tur. 2014 tog Hässleholm över stafettpinnen, 2015 Örebro och nu 2016 är det alltså Linköping som står på tur.

Eventet

FAD är ett event där man träffar andra geocachare, har möjlighet att delta i intressanta föreläsningar och aktiviteter samt fynda och träffa leverantörer på vår minimässa. Till FAD kommer det cachare både från Sverige och många andra länder och eventet förväntas locka ca 1 000 deltagare. Vi bjuder dessutom på några timmars häftig geocaching i den mörka novembernatten. Strax efter att solen gått ner så släpps koordinaterna till ett stort antal cachar. En del är traditionella som går att logga på www.geocaching.com efter eventet, men det finns också ett stort antal tillfälliga gömmor som bara finns under kvällen. Bland dessa kommer du att hitta många kluriga och roliga överraskningar. Så på med oömma kläder och ladda ficklamporna med färska batterier och häng med!

Info

Anmälningsavgiften till årets FAD är 100 kr/person vid förbokning (senast 2 november 2016) och 150 kr/person vid betalning på plats.

Dagsprogrammet börjar ca kl. 10:00 och 17:30 tar kvällsaktiviteterna över med mörkercaching på programmet. Avslutning beräknas ske runt midnatt.

Programmet hittar du här. Du kan följa oss på Facebook, på Instagram
, och via #megaswedenfad.