Aldrig varit på FAD?

Det kan vara bra att få reda lite på hur Mega Sweden FAD går till så man vet lite mer om vad man kan förvänta sig och planera för. När du kommer till Mega Sweden FAD-lokalen så ankomstregistreras du och om du inte betalat via nätet så gör du det i entrén. Under dagen minglar man, shoppar i geoshopparna, köper eller loggar TB & coins, går på föreläsningar eller besöker några av lab-cacherna eller andra cacher som finns runt omkring i hela Uppsala.

Trots att vi har stora områden för eventet så får det inte vara större än att den ambitiöse kan “avverka” dessa under kvällen. I områdena finns flera spår av multi-liknande karaktär vars kluriga, roliga och fina delsteg leder fram till finaler som är loggbara på nätet.

Mega Sweden FAD-lokalens dörrar kommer att stängas vid 16:30 (så se till att vara inne i event-lokalen då) varpå det blir möjligt att ladda ner cacherna från särskilda datorer till din GPS eller via Internet till en smartphone. Ingen får lämna lokalen under tiden fram till 17:30 då dörrarna öppnas och du och runt 1000 andra FTF-sugna geocachingvänner släpps lösa. Under den stängda timmen delas också ett cache-program ut så att du får chansen att planera vad du vill försöka dig på, när det är dags.